Digital4Plovdiv се завръща с пълна сила за да сподели новите

...
Digital4Plovdiv се завръща с пълна сила за да сподели новите
Коментари Харесай

Над 40 лектори на Digital B2B Technologies 2018

Digital4Plovdiv се завръща с цялостна мощ с цел да показа новите си хрумвания с вас.

Какво ви следва?

Очаквайте на 12 октомври 2018 година Конференция “Digital B2B Technologies 2018″.

Водещи експерти от цяла България ще показват най-актуалните и забавни тематики в областта на B2B промишлеността. Ще имате опцията да обменяте опит и контакти с известни сътрудници от този отрасъл.

Digital4Plovdiv тази година започва с две конференции: „ Дигитален маркетинг за Хотели и Ресторанти “ и „ Международна онлайн търговия “. И двете приключиха с огромен триумф.

Предстои идващото огромно издание: Конференция “Digital B2B Technologies 2018″. В него присъединяване ще вземат експерти в областта на B2B бизнеса, като ще научите потребни препоръки и ще чуете най-хубавите проблеми и образци от действителната процедура.

Какво да очаквате?

Над 40 лектори като: изпълнителния шеф на SAP България, шефа на IDC България, изпълнителния шеф на Cloud Face, Ръководителя на отдел „ Управление на риска на Telelink, член на управителния съвет и изпълнителен шеф към Next Consult, ръководителя на отдел „ Корпораивни клиенти “ на Auxionize, създателят на PaySera , шефът на Internet Media Group и SEOMAX.BG, TЕZ, създателя на Navigato, шеф за България на MediaPost , изпълнителния шеф на SIS Technology, шеф Маркетинг и продажби към Horizon , арт шефа на Pixar, Coca-Cola, UniCredit и доста други известни лектори.

Освен това, Дигитална организация SEOMAX (част от IMG) като основен уредник на конференцията провежда Нетуоркинг коктейл, където ви чака делова атмосфера, нови контакти и приятни събеседници. Ще имате опцията да се запознаете от близко с известни експерти в областта на цифровия маркетинг и да зададете своите въпроси персонално.

Конференцията ще се организира на 12 октомври в град Пловдив, в Международен панаир Пловдив, а гостите на събитието ще могат да чуят най-актуалните тематики в лекции, които ще бъдат разпределени в 4 панела:

Панел 1: „ Бранд, Идентичност, Реклама “

Панел2: „ Структура, Процеси, Персонал “

Панел 3: „ Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения “

Панел 4: Дискусионен панел: „ Индустрия 4.0 “

Част от тематиките ще бъдат:
Управление на онлайн репутацията/Online Reputation Management (ORM)/Бранд публицистика. Ново събитие или комбиниране на три посоки.Това, което би трябвало да знаете за новите правила за отбрана на персоналните данни.Keynote – BPM- Управление на бизнес процесите в B2B промишлеността.Мобилните приложения в В2В промишлеността – нова цифрова,,мода “ или настоящ инструмент за бизнеса.Евент мениджмънт. Работеща тактика за създаване на марката в В2В промишлеността.
Промокод за всички консуматори на Kaldata.com с включени 30% отстъпка: KAL30D4P

За повече информация и записвания: https://b2b.digital4plovdiv.com/

Събитието се организира с медийната поддръжка на Kaldata.com
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР