Диетоложката Кортни Д'Анджело посочи диетата най-ефективна за премахване на мастните

...
Диетоложката Кортни Д'Анджело посочи диетата най-ефективна за премахване на мастните
Коментари Харесай

Диетолог каза кой е най-ефективният начин да свалим мазнинките от корема

Диетоложката Кортни Д'Анджело уточни диетата най-ефективна за унищожаване на мастните натрупвания в корема, оповестява FAN.
Според специалиста този резултат може да се реализира благодарение на кето диета. Тя включва понижаване на количеството употребявани въглехидрати, които най-лесно получаваме от плодовете и зеленчуците. По този метод човек получава фибри - значим съставен елемент за контролиране на храносмилането. Кето диетата е нов революционен способ за трайно намаляване и изцяло възстановяване на метаболитните процеси в организма. Идеята за този тип диета не е фрапантно намаляване с риск от йо-йо резултат, а възпитаване на организма, и в частност на вкусовите рецептори, към избран вид храни. По своята същина Keтoгeннaтa диeтa e ниcĸoвъглexидpaтeн xpaнитeлeн peжим c виcoĸo cъдъpжaниe нa мaзнини и yмepeнo ĸoличecтвo пpoтeини.
"Keтo диeтaтa cтимyлиpa opгaнизмa дa гopи мaзнини, a нe въглexидpaти ", изяснява диетоложката.
Освен това тя акцентира, че такава диета оказва помощ за понижаване на вероятността от развиване на затлъстяване, захарен диабет и проблеми с кръвното налягане.
Преди да започнете е нужна консултация с доктор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР