Животоспасяващата операция за 11-годишното дете струва близо 34 000 евро

...
Животоспасяващата операция за 11-годишното дете струва близо 34 000 евро
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: 11-годишният Денислав се нуждае от животоспасяваща операция

Животоспасяващата интервенция за 11-годишното дете коства близо 34 000 евро - сума, непостижима за фамилията му. Всичко стартира преди 6 месеца с леко главоболие.

„ Мислехме, че са елементарните главоболия, които получава всеки един човек, само че във времето зачестяваха тези недоволства до един миг, в който получи по-сериозен припадък “, споделя Гинка – майка на Дени от Велико Търново.  

След това фамилията на Дени чува и диагнозата - киста на мозъка.

„ Казаха, че по най-бързия метод би трябвало да създадем интервенция, тъй като е животозастрашаващо. Много притиска нерви, артерии, вени и вероятността от инсулт и инфаркт е огромна “, изясни още дамата пред Би Ти Ви.

Така родители, учители и другари се сплотяват, с цел да оказват помощ час по-скоро Денислав да замине за Турция, където да бъде опериран. 

„ Апелът ми в този момент е колкото се може повече хора оптимално бързо и знам, че ще се случи, имам вяра в това. Трябва. Всяко дете го заслужава “, прикани Гергана Пенова – класен началник на Денислав.  

А Дени има вяра, че напълно скоро още веднъж ще бъде в спортната зала. При приятелите си.

„ Три месеца не би трябвало да отивам на тренировки. Цяло лято, а имам 4 надпревари, които ми предстоят.  Спортът ми носи всичко. И доста мощ. И медали “, споделя той.  

„ Имам потребност от помощ. От поддръжка на хората, знам, че има доста хора, които оказват помощ “, споделя майката на Дени

Ако желаете да помогнете на Денислав:

BG30UNCR70001506974652

УниКредит Булбанк 

BIC UNCRBGSF

Титуляр Гинка Николинова Борисова

В момента средствата могат да бъдат преведени на персоналната сметка на майката на Денислав. След празниците фамилията ще открие и дарителска сметка. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР