Диетите са крайна мярка за отслабване. Няма по-хубав начин да

...
Диетите са крайна мярка за отслабване. Няма по-хубав начин да
Коментари Харесай

Тридневна диета с мед светкавично сваля килограмите

Диетите са последна мярка за намаляване. Няма по-хубав метод да сваляте килограми и да измененията фигурата си скоростно и минимални старания. Това е допустимо с диетата с мед.

Хранителният режим с мед не е дълъг, само че пък резултатите са повече от приемливи. Той е метод човек да се отдаде на приятност и да промени фигурата си за малко време. Не се заблуждавайте обаче - режимът, въпреки и къс, е извънредно краен и тежък и изисква воля и отдаденост.

В диетата с мед се приема пчелен и най-добре – домакински мед. Колкото по-чист е продуктът, толкоз по-бързо ще видите резултати. Това несъмнено е една от най-лесните диети. Важното е да започнете.

В една чаша мед се съдържат голямо количество калории. В него обаче няма мазнини. Количеството белтъчини е към грам. Когато се приема на постоянно и в дребни количества, той засища с помощта на многото витамини и минерали в състава си.

Диетата с мед е ориентирана основно към филтриране на тялото от всичко непотребно и отровно за него. Когато изхвърли токсините, то се освобождава и скоростно гори непотребните мазнини. Този хранителен проект води до стопроцентова смяна - стига да следвате всички правила.

 Мед

Медената диета продължава 3 дни. Дневната доза е следната – 2 с.л. чист пчелен мед се разтварят в чаша с гореща вода. Разбърква се добре и се изпива. Това е единственото, което може да приемате.

Лесното за подготвяне пиво се прави във всеки от трите дни. Дневно може да се приема до общо 150 г мед. Комбинира се с колкото се може повече вода.

По време на трите дни е позволен приемът на билков чай. Диетата е подобаваща единствено за здрави хора. Освен чай, вода и мед безусловно неразрешени са всички въглехидрати, месо, тежки храни и млечни артикули.

След края на диетата с мед продуктите се вкарват в менюто последователно. В идващите три дни се одобряват единствено супи и леки храни. Последно в менюто се прибавя бяло пилешко месо без кожа.

 Отслабване

Месец след диетата е добре да избягвате пържените храни. Това се постанова от риска от йо-йо резултат. Ако следвате всичко казано дотук, старите килограми в никакъв случай няма да се завърнат.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР