Диетата на модела е високопротеинова, с малко въглехидрати, но с

...
Диетата на модела е високопротеинова, с малко въглехидрати, но с
Коментари Харесай

Как да хапваме шоколад и сладолед без угризения а ла Оливия Кулпо

Диетата на модела е високопротеинова, с малко въглехидрати, само че с доста шоколад.

Още от първия взор на инстаграм профила на Оливия Кулпо можем да се ориентираме, че въпреки и да се радва на съвършена фигура, тя обича да си похапва. Потвърждение по въпроса получаваме от нея… както и от наличието на хладилника й, който тя отваря за изявление за Women’s Health.

Веднага ни прави усещане голямата селекция от шоколади, за които Оливия си признава, че са й уязвимост. Въпреки това, тя се старае да избира допустимо най-здравословни разновидности като такива без захар, с ниско наличие на въглехидрати и повече какаова маса. И въпреки всичко няколко пакета обичайни M&M’s намират място в хладилника й.

Като цяло правилото “не се лишавай от нищо, само че хапвай в модерация ” мощно важи в нейната къща. Същото виждаме и при сладоледите – въпреки и да се е запасила с няколко нискокалорични разновидността, тя постоянно има и кутия от обичания си сладолед, който по никакъв начин не попада в категорията на диетичните храни.

Други наложителни в кухнята й са нисковъглехидратната паста, семената чия, месото, горските плодове, ядковото мляко, както и котидж сирене за дните, в които се храни здравословно, и меки сирена за посрещане на посетители.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР