Диана Димитрова се включи по интернет в предаването на Крум

...
Диана Димитрова се включи по интернет в предаването на Крум
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Страх ме е в София! Колегите са навързани, подкрепят се и си помагат

Диана Димитрова се включи по интернет в предаването на Крум Савов по малкия екран на Слави Трифонов „ Седем-осми “.
Тя изясни, че не е в София тъй като се опасява от ново физическо посягане, само че не задоволително, с цел да спре да играе в театъра. “ В преписката на прокуратурата ясно се споделя, че има оттоци и кръвонасядания в региона на рамото и лицето, само че това ловко се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам другарствата. това е причаната сега аз да не съм в София, тъй като аз не усещам, че съм в сигурност “.
На въпрос на водещия, за какво съвсем цялата колегия е подкрепила Вергов, откакто прокуратурата отхвърли да образува произвеждане против него, актрисата отговори, че множеството от сътрудниците й са навързани като „ свински вътрешности “ и се поддържат и оказват помощ. На въпрос на Савов, какви са връзките на актрисата с дъщерята на Вергов и дали и е пращала есесеми и фотоси, Димитрова отговори, че няма по какъв начин да има телефона на дъщерята на сътрудника си Юлиан, в случай че не е била интимна с него, само че и тя самата би желала да разбере за какви известия става въпрос. Димитрова още веднъж повтори, че 20 от 31-мата членове на „ Откраднат живот “ не са били на работа в деня на побоя, макар че написаха отворено писмо, че не са станали очевидци на принуждение. Димитрова бе безапелационна, че ще апелира решението на прокуратурата и ще съди настрана Вергов за неистина.
Междувременно един от реквизиторите на сериала е на друго мнение от сътрудниците си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой е нямало. „ Няма да кажа какво се е случило, само че историята ми е разказвана доста пъти през 2018 година, освен това от хора, които са поставили имената си под писмото. Любопитното ми по какъв начин са получили неочаквана амнезия. Дотук сме трима, които имахме доблестта да не забравим комфортното. Надявам се и други да размислят “, написа Михаил Чехларов, който е бил част от екипа на „ Откраднат живот “ след побоя. Самият Юлиан Вергов популяризира присъединяване в бар на дъщеря си Алена, на която Димитрова съгласно него пращала неприлични подмятания. Младата актриса показва обичаната си музика и очевидно купонясва крепко.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР