Диана Димитрова няма спирка. Тя е готова да легне с

...
Диана Димитрова няма спирка. Тя е готова да легне с
Коментари Харесай

Гореща мълва: Диана Димитрова забила много богат бивш министър!?

Диана Димитрова няма спирка. Тя е подготвена да легне с всеки мъж, стига да извлече някаква полза от това, твърди „ Уикенд “.

Сега е почнала да спи с юриста си Антон Станков, който я съставлява по проблема с побоя на Юлиан Вергов над нея. Двамата са неразделни от много време, са забелязали очевидци.

Станков е на 57 година, което значи, че е с 25 години по-възрастен от Диана. Актрисата обаче всеки ден потвърждава, че си пада по по-големи от нея мъже, тъй като и Вергов, с който е имала връзка преди побоя, е с 20 години по-възрастен от нея.

Адвокат Станков има забавна биография. От към 15 години той има сполучлива частна процедура, а преди този момент е бил в политиката. Между 2001 и 2005 година е бил министър на правораздаването в кабинета на Симеон Сакскуборгготски.

В последните 20 години юристът е спечелил много пари и може да се каже, че е един от най-заможните юристи у нас. Именно това най-вероятно е привлякло Димитрова, която сама си призна, че би изтърпяла всичко в името на кариерата си или някаква финансова полза.

През 2017 година Диана не подхваща нищо след побоя, тъй като това щяло да значи край за нея като актриса. Изключително неправилно мислене, само че човек като нея не може да мисли иначе, тъй като е привикнала да прави всичко, с цел да реализира задачите си. Дори това всичко да е тотално неверно от морална позиция.

Актрисата може би се надява, че Станков към момента има някоя и друга връзка в политиката и може да я вкара в някоя партия, с цел да лапа и от там пари. Възможно е да се случи, само че това напълно ще настрои хората против нея.

Интересното е, че в тази ситуация с побоя множеството хора заеха страната на Вергов, а повода е, че Диана по този начин и не сподели за какво я е пребил, което подухва на мисълта, че крие нещо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР