Диалогът е важен. Всичко това, което бихме могли да си

...
Диалогът е важен. Всичко това, което бихме могли да си
Коментари Харесай

Изненада от Костадинов! Какво каза за Габровски

" Диалогът е значим. Всичко това, което бихме могли да си кажем с господин Габровски, към този момент сме си го споделили с хората, които съставляват ГЕРБ в Народното събрание. Ние знаем тяхната позиция във връзка с еврозоната. Те желаят България да влезе в еврозоната и да унищожи своята финансова самостоятелност. Ние знаем тяхната позиция за даването на оръжие на Украйна, те считат, че би трябвало да се поддържа българското оръжие за Украйна. Те считат, че би трябвало да се купи американско нуклеарно гориво за АЕЦ " Козлодуй ", сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на " Bulgaria ON AIR ".

По думите с това слагаме под въпрос освен сигурността на България, само че и на Европа.
-->
" Аз му споделих: " Г-н Габровски, в случай че вие ми гарантирате, че ще водите политика, която е друга от тази, която вашата политическа мощ досега води, няма никакъв проблем да седнем да беседваме ". Може да е престиж в неговата среда, само че в понеделник за първи път чух неговото име. Не мога да кажа нищо за този човек - нито хубаво, нито неприятно, тъй като не го познавам. Няма никакво значение какви са личностите, има значение какви са политиките ", добави Костадинов.

" Парите, които ще дойдат по Плана за възобновяване и резистентност, ние ще ги изхарчим, а ТЕЦ-овете ще продължат да работят и ще стартираме да внасяме ток. И той ще е по-скъп. За повторно в границите на една година желаеме от президента Радев да свика КСНС, първият път не ни отговори ", добави Костадин Костадинов.

Попитан дали от партията му са поискали достъп до информацията какви тъкмо оръжия ще изпратим на Украйна, той отговори: " Няма значение какво изпращаме. Има голямо значение фактът, че ние сме взели решение да се включим като страна в този спор, подарявайки дребното ни останало българско оръжие на Украйна. "

" Шенген сподели с решението си, че Европейският съюз желае България да бъде като територия буфер. На нашите сътрудници от Европейски Съюз не им се желае България да е мощна стопанска система. Нашите сътрудници смъкнаха маските, би трябвало да стартираме да предоговаряме участието си в Европейски Съюз ", безапелационен е Костадин Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР