Ди Ес Смит България беше отличен в категория Зелена компания

...
Ди Ес Смит България беше отличен в категория Зелена компания
Коментари Харесай

Най-зелената компания на 2023 е Ди Ес Смит България

Ди Ес Смит България беше отличен в категория „ Зелена компания на 2023 “ на годишните награди Forbes Business Awards 2023
, водач в региона на устойчивите опаковки и нововъведенията, бе разгласен за „ Зелена компания на 2023 “ на годишните Forbes Business Awards 2023. През последните години компанията се е фокусирала върху намаляването на въглеродните излъчвания чрез използването на устойчиви практики и вложения в образованието на бъдещите водачи, виновни за прекосяването на българската стопанска система към кръгова. Продуктите, създадени от специалистите на Ди Ес Смит България, дават опцията на фирмите да понижат разноските си, като в същото време сведат до най-малко въздействието си върху околната среда.

Базираните в Пазарджик Ди Ес Смит България бяха номинирани за „ Зелена компания на 2023 “ и „ Компания на 2023 – произвеждане “, а на 5 април 2023 година в Hyatt Regency Sofia се организира формалната гала по награждаването, на която редица компании взеха присъединяване. Основна политика на „ Най-зелената компания на 2023 “ е да се концентрира върху затварянето на индустриалния цикъл според правилата на кръговата стопанска система посредством възстановяване на структурите на. В допълнение, компанията насочва напъните си към запазване на околната среда, оптимизирайки оптимално използването на всички предоставени запаси.
-->
„ Да получиш тази премия е освен самопризнание за досегашните ни достижения, само че и увещание за отговорността, която носим да продължим да разширяваме границите на опциите си. Стремежът ни към съвършенство и непоколебимият ни ангажимент към нашите клиенти ще продължат да са движеща мощ за нас. Благодарни сме за това самопризнание и ще продължим да работим неуморно, с цел да изградим по-добро бъдеще за нашите клиенти, за нашия екип и за нашата промишленост. “ - сподели Йоаннис Аграфиотис, изпълнителен шеф на Ди Ес Смит България.

С цел да отговори на пазарните условия и да инициира устойчиви промени, Ди Ес Смит развива редица новаторски планове. Например, даже дребна смяна в дизайна на опаковката (с 1 мм) може да има голямо въздействие върху намаляването на разноските. В допълнение, от потребителска позиция от ден на ден хора обръщат внимание на качеството на опаковката, като се подчертава върху съотношението величина на продукта – величина на опаковката. Според, през юли 2022 година, потребителите от ден на ден отдават значение на устойчивите практики. Това включва и метода, по който продуктите се опаковат и транспортират. Например, цели 40 % от потребителите на възходящия канал за електронна търговия показват, че получената опаковка на пратката е била прекомерно огромна спрямо изпратения артикул. 43 % пък считат, че  доставчикът е употребявал прекалено много нерециклируеми материали.

Компанията непрестанно влага освен в съоръжение, само че и в също така  в стратегии за образование и развиване на личния състав, с цел да подсигурява, че те разполагат с нужните познания и умения. Така те биха имали опцията да създават качествени артикули и да се приспособяват към бързо изменящите се пазарни условия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР