ДФЗ публикува уведомителните писма за Кампания 2020. ДФ Земеделие“ публикува

...
ДФЗ публикува уведомителните писма за Кампания 2020. ДФ Земеделие“ публикува
Коментари Харесай

ДФЗ публикува уведомителните писма за Кампания 2020

ДФЗ разгласява уведомителните писма за Кампания 2020. Държавна фирма „ Земеделие “ разгласява в Системата за електронни услуги (СЕУ) 60 726 уведомителни писма за Кампания 2020 година, по отношение на изплатено финансово подкрепяне по схеми и ограничения за директни заплащания.

От персоналните си профили земеделските стопани могат да се срещнат с оповестените писма до тях. Това става от главното меню „ Администрация “ – секция ”Справки ” – поле „ Кореспонденция “.

Изтегли ли се един път уведомителното писмо, то се смята за връчено. От датата на евакуиране тече 14-дневен период, в който бенефициентите на ДФЗ могат да апелират писмата при противоречие.

Тези аграрни производители, които към момента нямат регистрация в СЕУ, могат да получат уведомителните си писма в Областна дирекция на Държавна фирма „ Земеделие “ по адресна регистрация.

Чрез цифровизация на системите си ДФЗ цели въвеждането на бърза и сигурна връзка със земеделските производители. В тази връзка се прекратява изпращането на книжен притежател на уведомителните писма, свързани със схемите и ограниченията на директните заплащания.

Чрез електронната система се дава опция на всеки аграрни производител да прегледа издадените електронни документи, уведомления и географски данни.

  • Необичайните дървета на Аксел Ерландсън

 

 

 

ДФЗ разгласява уведомителните писма за Кампания 2020

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР