Дезертиралият и уж отвратен от България Васил Василев-Зуека е успял

...
Дезертиралият и уж отвратен от България Васил Василев-Зуека е успял
Коментари Харесай

Отвратеният от България Зуек набута щерката си в телевизия

Дезертиралият и сякаш погнусен от България Васил Василев-Зуека е съумял да уреди огромната си щерка Девина с работа в Би Ти Ви.

Актьорът, който емигрира в Испания преди близо две години дружно с втората си жена Ани и сина си от нея, се гордее, че дъщеря му е тръгнала по неговите стъпки. 
-->
Девина взе участие в чисто новия български сериал „ София у дома “, който се излъчва всеки понеделник и вторник от 21 часа в ефира на Би Ти Ви.Освен че се уредила с роля в него, тя била назначена и за втори асистент-режисьор на продукцията.

Преди няколко години девойката приключи постановка в първокласен университет в Лондон, само че не можа да пробие на Острова и се завърна у нас, където родителите ѝ са известни и се употребяват с връзки в кино- и тв средите.

Девина е дете на Зуека от дългогодишния му брак с актрисата Нина Димитрова, с която се разведоха през 2012 година поради случката му с по-младата режисьорка Ани Вичева.

Още след развода той заживя дружно с новата си половинка, с която въпреки всичко взеха решение да узаконят връзката си и минаха под венчилото на обилна женитба през 2017 година

Три години по-рано тя го подари със наследник Стефан и артистът изпита насладата да бъде мъжки баща, таман навършил 50.През 2021 година фамилията изненадващо заяви, че са взели решение да търсят шанса си отвън България, с цел да дадат по-добро бъдеще на сина си.

Зуека заряза халтурата и кариерата си в телевизия, където печелеше повече от добре от воденето на „ Като две капки вода “, „ Господари на ефира “ и други формати на Маги Халваджиян, отбелязва Шоу Блиц..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР