Дейвид Бодил, който заловиха по-рано днес в имот, ползван от

...
Дейвид Бодил, който заловиха по-рано днес в имот, ползван от
Коментари Харесай

КОШМАР! Бодил, арестуван в имот на депутатка от ДБ, готвил бомба и у нас. В къщата намерили…

Дейвид Бодил, който заловиха по-рано през днешния ден в парцел, употребен от народния представител от „ Демократична България “ Албена Симеонова, която има плантация за биоземеделие в селото. Той се търси по искане на управляващите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични дейности, предава БЛИЦ. В хода на претърсванията в къщата в Никополското село Любеново, в което по-рано беше арестуван разгласен за търсене английски жител, полицията е разкрила литература за правенето на бомба. Подобни материали са били открити в дома на Бодил във Англия предходната година.

Домът му в Манчестър също е бил претърсен и на място са открити материали и първични материали за изработването на самоделни бомби, както и нелегално притежавано оръжие и муниции.

В профила си във „ Facebook “ на 28 ноември Дейвид Бодил написа:

„ Помислих си, че би трябвало да оповестя на всички мои другари, че към този момент съм дезертьор и в никакъв случай няма да се върна в Обединеното кралство, най-малко не жив.

Съжалявам, че в никакъв случай повече няма да ме видите. Полицията има намерение да ме осъди за закононарушение без жертви, което даже не би трябвало да е закононарушение преди всичко.

Ако се върна в Обединеното кралство, ще прекарам доста години в пандиза. Предпочитам да умра в непозната страна, в сравнение с да прекарам живота си в пандиза, с цел да задоволя егото и бонуса към заплатата на полицейски чиновници.

Макар че в действителност не съм сюрпризиран, защото от известно време знам, че в Обединеното кралство няма никаква независимост и всекидневно се нарушават правата на жителите му. И в това време упреква други страни в същото. Това е двуличие.

Единственият път, когато ще ме видите още веднъж, е в чувал за трупове. Ще ми липсвате. Поне моите същински другари. Успех в живота. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР