Дейностите по рехабилитацията на пътните настилки във Варна започнаха в

...
Дейностите по рехабилитацията на пътните настилки във Варна започнаха в
Коментари Харесай

От „Приморски“ и „Младост“ започна възстановяването на пътните настилки във Варна

Дейностите по рехабилитацията на пътните настилки във Варна започнаха в регионите „ Приморски “ и „ Младост “ през днешния ден. Това стана ясно по време на оперативна среща на общинската администрация.

От регион „ “Одесос “ допълниха, че и там работата е предоставена на пътностроителните компании, които са декларирали подготвеност да стартират работа по над 5 000 кв. м. пътна настилка. В централния регион, както и в регионите „ Владислав Варненчик “ и „ Аспарухово “, ремонтът на улиците стартира от на следващия ден, оповестиха представители на компанията реализатор.

Освен в централните елементи, приоритет е и рехабилитацията на асфалтовата настилка на Аспарухов мост. По гледище на кмета Благомир Коцев дейностите би трябвало да приключат в незабавен порядък. По негово искане при започване на предходната седмица беше свикана изключителна среща на управлението на общината и компаниите за пътна поддръжка. Възлагането е въз основа на описаните от районните администрации улици и сериозните места за запълване на дупки в пътната настилка. То е направено след обходи и инспекции на място, както и въз основа на получени сигнали от жители.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР