Остават броени дни до новото и най-горещо досега издание на

...
Остават броени дни до новото и най-горещо досега издание на
Коментари Харесай

„Последният самурай“ Акира Масуда ще бъде специален гост на SENSHI 22 край Варна | Легендарният японец ще бъде инструктор в 18-ия международен лагер по бойни спортове

Остават броени дни до новото и най-горещо до момента издание на професионалната бойна галавечер SENSHI 22. На 6 юли от 18:30 часа плажната линия на „ Св. Св. Константин и Елена “ ще се трансформира в сцена за гладиаторски борби и ще посрещне елитни бойци от целия свят. Тя ще предложи общо 13 впечатляващи дуела и голяма доза екшън. На кръга на 22-ото издание от веригата SENSHI ще се проведат 8 професионални срещи, както и финалите на Световната купа на KWU SENSHI за дилетанти. Но това не е всичко. 22-ото издание на галата е подготвило още доста изненади за почитателите на бойните спортове – билети за него може да закупите от мрежата на Eventim.bg.

На 6 юли двама от най-перспективните и обичани български бойци Атанас Божилов и Едуард Алексанян ще пазят своите Европейски SENSHI трофеи против тежки съперници. Предстои и епично завръщане на различен българин. Драгомир Петров ще направи своето публично завръщане на кръга на SENSHI 22, откакто си даде отмора за половин година, а Делян Георгиев ще пази името си пред умел бразилец в забавен мач по разпоредбите KWU Open.

От галата са се подготвили и с още доста изненади. Специален посетител на SENSHI 22 ще бъде едно от най-големите имена в бойните спортове. Директно от Япония за 18-ия Международен лагер по бойни спортове в България идва Шихан Акира Масуда. Той е прочут още като „ Последният самурай “ и е 12-ят войник в света, който е минал през един от най-трудните проби в карате киокушин „ 100-те багра “. Изпитанието е основано персонално от основателя на киокушин Масутацу Ояма и в същността си изправя 100 бойци един против различен в спаринги по 2 минути. С него Ояма желал да сътвори такава система, която да разреши на боеца да се издигне над самия себе си, да трансформира духа и тялото в стомана, да премине рамките на личните си благоприятни условия и по този начин да стигне до познанието за безспорната истина. В актуалната история на карате киокушинкай единствено малко на брой индивида са съумели да устоят и да преодолеят теста. Един от тях е Шихан Акира Масуда. През 1991 година той побеждава всичките си 99 съперника единствено за впечатляващите 3 часа и 22 минути. Сред другите огромни посетители на SENSHI 22 ще бъдат още реферите и инструктори на KWU SENSHI Семи Шилт и Ернесто Хуст, Алберт Краус, световноизвестните бойни майстори Шихан Франсиско Фильо, Шихан Глаубе Фейтоса, сенсей Евертън Тейшейра, сенсей Тариел Николейшвили и сенсей Захари Дамянов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР