Проверката на камиона, натоварен с пластмасови кофи“, е извършена при

...
Проверката на камиона, натоварен с пластмасови кофи“, е извършена при
Коментари Харесай

Голямо количество контрабандни парфюми и цигари са открити на ГКПП Лесово

Проверката на камиона, претрупан с „ пластмасови кофи “, е осъществена при взаимна интервенция за противопоставяне на контрабандата, извършена от екипи на ГДГП, ГДБОП, Агенция „ Митници “ и Национална агенция за приходите

25 619 контрабандни опаковки парфюми и 69 000 къса (3450 кутии) цигари са открити при инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово на товарен автомобил, превозвал по документи пластмасови кофи.

В хода на подхванатите от взаимните екипи дейности е изяснено, че на 23 юни товарният автомобил с непозната регистрация дошъл на граничния пункт от Турция. Според показаните от лидера документи, той е превозвал палети с пластмасови кофи. Превозното средство е селектирано за щателна инспекция и в хода на контролните дейности e изяснено, че вместо заявените домашен произведения, всички опаковани палети в товарното помещение съдържат кашони с контрабандни парфюми и цигари. Установени са общо 25 619 недекларирани опаковки парфюми и тоалетни води, всички - с обозначения на разнообразни световноизвестни търговски марки, както и 69 000 къса (3450 кутии) цигари от две търговски марки, с турски акцизен бандерол.

Контрабандните „ маркови “ парфюми и цигари са арестувани. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР