Деян Славчев-Део призна, че е похарчил около 160 000 лева

...
Деян Славчев-Део призна, че е похарчил около 160 000 лева
Коментари Харесай

НЕ ПРАВЕТЕ КАТО НЕГО: Део похарчил 160 бона за наркотици - ето кой и какво го спаси от порока

Деян Славчев-Део призна, че е похарчил към 160 000 лв. за опиати. Перхидроленият зевзек разкрива това в автобиографичния си стендъп театър " Как се стигна дотук!? ", в който искрено споделя за триумфите, неуспехите и преодолените зависимости.

" На седмица харчех към 300 лв. за материал. Понякога бяха повече, от време на време по-малко, тъй като и другари черпеха, само че приблизително по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лв.. Толкова съм давал на година за бело. В продължение на 10 години бях подвластен и в този момент ми става неприятно като счете, че съм похарчил 156 000 лв. за кокаин. Та толкоз коства къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я погасявам в продължение на 12 години! ", прави равносметка за живота си Део.
свързани новини70032на 26.01.2018
Днес той откровено съжалява за изхарчените хиляди левове за дрога. Срещата му с опиатите става в барманските му години. Приятел му дава хапче, което да му даде сили да издържи 24-часовите смени.

" Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, напитки. Хареса ми адреналинът, само че след това бях като ударен с влажен парцал ", признава през днешния ден русокосото.

Той въпреки всичко взима още веднъж същото хапче и по този начин до момента в който не се увлича по стимулантите, които му основават лъжовна заблуда.

" Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път - Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо - по този начин стартира измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите " екстри ", и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това трансформирах средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки. Друг миг е Зорница-София, която ме избра за кино лентата си " Прогноза " и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф учебното заведение на Кирил Стойнов дружно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане ", споделя 46-годишният Део с днешна дата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР