Деветият сезон на „Като две капки вода“ определено предизвиква бум

...
Деветият сезон на „Като две капки вода“ определено предизвиква бум
Коментари Харесай

В Капките прекалиха: Сравниха Азис и Михаела с чудовища от ф...

Деветият сезон на „ Като две капки вода “ несъмнено провокира взрив от мнения, само че и доста разнопосочни отзиви. Социалните мрежи преливат от подигравка и подигравателни мнения към участниците, осъществяванията и продуцента.

След като предходната седмица гръмна величествен расистки скандал поради „ чернокожата “ Михаела Маринова, след снощното издание на имитаторското шоу още веднъж се шуми в обществените мрежи.

Вчера Мишето Маринова трябваше да имитира фронтмена на AC/DC Удо Диркшнайдер. Изпълнението й донесе победа, само че и доста насмешки в мрежата.

Фенове съпоставиха превъплъщението й с облика на куклата Чъки от фамозния хорър франчайз. За похлупак в края на предаването тя седна в скута на Азис, който пък беше дегизиран като немската диско звезда Сандра.

Умилителния кадър направи още една отпратка към поредицата на ужасите отдадена на злокобната кукла Чъки.

Сравнението идва с актрисата Дженифър Тили и нейната фамозна роля във кино лентата – Тифани Валънтайн, булката на Чъки.

Междувременно почитатели припомниха с видео отпреди девет години, при започване на първи сезон на „ Като две капки вода “, в което Маги Халваджиян се кълнеше, че в никакъв случай няма да има чалга в шоуто му.

В изявление тогава продуцентът на предаването изрично твърди, че е срещу изпълняването на чалга песни в „ Капките “ и се кълне, че феновете му в никакъв случай няма да чуят песни от лекия род в шоуто.

Две години по-късно обаче нещата са радикално изменени, а „ пиленцата “ на бат Милко се леят от народен ефир. " Кой в този момент заслужава Златен скункс?! ", питат риторично паметливите фенове, написа lifeonline.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР