Девет са морските дестинации, където веригата предлага възможност за сезонна

...
Девет са морските дестинации, където веригата предлага възможност за сезонна
Коментари Харесай

Lidl открива 100 нови работни места от летния сезон

Девет са морските дестинации, където веригата предлага опция за сезонна работа

Lidl дава старт на летния сезон, като открива 100 нови работни места за лятото за магазините си в девет морски града. Варна, Бургас, Поморие, Несебър, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг и Св. Св. Константин и Елена са летните дестинации, където веригата предлага сезонна претовареност за интервал от 6 месеца – от април до края на септември.

Работното предложение включва атрактивно заплащане, бонус за отработен ден и опция за настаняване в градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Компанията обезпечава и цялостен пакет придобивки – 200 лева ваучери за храна на месец, в допълнение здравно обезпечаване и застраховка, карта Multisport, спомагателен ден отпуск за рожден ден и други. Една от атрактивните придобивки е, че за 15 септември чиновниците с възпитаници вкъщи получават отстъпка от платформата Уча.се и комплект училищен принадлежности.

 

За да бъде въведен гладко и дейно в работата, всеки сезонен чиновник минава през особено образование и има наставник, който го направлява и му оказва помощ. Друго улеснение е, че работата е на смени, което прави съчетаването ѝ с морската отмора още по-лесно. А в случай че служителят се оправя сполучливо, има и действителния късмет да стане непрекъсната част от екипа на Lidl.

 

Всеки, който търси несъмнено работно място, само че и опция да прекара 6 месеца на морето, може да кандидатства на кариерния уебсайт на компанията jobs.lidl.bg.

 

Само преди месец Лидл България бе отличена като №1 шеф в ритейла и в ТОП 3 на най-хубавите работодатели в страната, съгласно интернационалната организация Top Employers Institute. За четвърта поредна година веригата получи влиятелния документ TOP Employer 2023 след изчерпателен самостоятелен одит на HR политиките ѝ, което за следващ път затвърждава облика на веригата като правилен и транспарантен шеф.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР