Девет души станах арестуваните заради масовия бой на Карловско шосе

...
Девет души станах арестуваните заради масовия бой на Карловско шосе
Коментари Харесай

Още задържани за боя на Карловско, повдигнаха обвинение на 7 от тях

Девет души станах задържаните поради всеобщия пердах на Карловско шосе в Пловдив. Седем от тях се привлечени като обвинени, научи TrafficNews .  Полицията цел ден търси причинителите от зрелищната разпра, станала в събота. По-рано денем бяха арестувани четирима от тях.
Прочетете още
Намеса на униформените се наложи по-рано денем, когато двете враждуващи групи, се засякоха пред Трето районно управление (на МВР), където бяха привикани за показания. Не се стигна до сериозна ескалация на напрежението.  

Видеото от скандалния пердах бързо закупи известност в обществените мрежи.  На фрагментите се вижда по какъв начин група мъже, които са облечени в черно, слизат от бус, спрял на червен светофар на бул. " Карловско шосе " в Пловдив и атакуват друга група. По време на свадата и двете страни се замерят с дървени пръти. На водачите към тях им се постанова да заобикалят спрелите коли на биячите. Медията ни научи, че свадата сред двете групи има предистория от ноември месец. Едната група е развалила непознат автомобил в различен град. Двете групи се срещат инцидентно в пловдивския затвор на 18 февруари следобяд. Там е последвало сборичкване сред тях. Намесили са се чиновници на “Специализирани полицейски сили ” и надзиратели. Служителите са открили лицата и са ги разпитали в Първо районно ръководство. “Нито едно от арестуваните досега лица няма трудови правни отношения. В случая със сбиването едната група е считала, че би трябвало да има отплата за дейностите на другата група ”, сподели още началникът на Трето районно ръководство в Пловдив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР