Автоинструктор показа опасно шофиране на път до Пловдив. Водач е

...
Автоинструктор показа опасно шофиране на път до Пловдив. Водач е
Коментари Харесай

Автоинструктор показа как не се изпреварва, застраши мъж с деца СНИМКИ

Автоинструктор сподели рисково шофиране на път до Пловдив. Водач е снимал маневра, осъществена от образователната кола и показа, че по този метод той и децата му са били изложени на заплаха. От споделени фрагменти излиза наяве, че инструктора е подхванал изпреварване на трактор, без да се съобрази с насрещнодвижещата се кола.

„ Внимание. Този инструктор с изключение на неприятното образование предлага нововъведения. Как се убива с кола на пътя с преден удар и/или по какъв начин да се самоубие човек. Не ходете при него, вие и децата ви. За критикарите които ще кажат - да не си карал с 200, не те е видял – навигацията, която се вижда, има вестник - първоначално регистрира 84км/ч при 90 ограничаване, а при трактора 0 км/ч.

Парадокса е, че в случай че това бе на Околовръстното с мантинелите аз и двете ми деца, бяхме си починали. Тук банкета избави ситуацията. “

„ Не е трябвало да скриваш нито номера, нито компанията... На такива инстуктори би трябвало да им се взима лиценза!, “ разяснява във Фейсбук мъж.

    

Снимки: митко митев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР