Децата очакват много неща с нетърпение, но едно от тях,

...
Децата очакват много неща с нетърпение, но едно от тях,
Коментари Харесай

Всеки ден е приключение на детски лагер

Децата чакат доста неща с неспокойствие, само че едно от тях, за което чакането е съвсем отвратително, е точно лятната почивка. Без значение дали вървят на детска градина или са възпитаници, този сезон ги притегля с приятните температурни условия и множеството действия, с които да се забавляват. Късите и свободни облекла, ходенето на море или планина, безкрайните игри – част от фантазиите на всички малчугани.

Лятната почивка е време както за отмора, по този начин и за нови и потребни познания. Най-добре е да намерите активност, която да е потребна за децата ви и да ги развива. Това не е лека задача и има огромно значение.

Предлагаме ви прелестна опция. Съчетайте потребното и приятното благодарение на детски летен лагер Лъки Кидс. Това е интернационален лагер, който се организира в ски курорта Банско. Предлага куп занимания и благоприятни условия за развиване на деца от 5- до 15-годишна възраст. Там те освен ще изградят доста нови другарства, ще се откъснат от градската атмосфера и технологиите, а и ще развият знанията си по британски език и ще се спортуват.

Настаняването е в един от най-хубавите хотели в страната ни – апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Той обезпечава нужния комфорт и също по този начин сигурност. Екипът се грижи чудесно за своите посетители и обръща внимание на всеки подробност. Има прелестна база и дава доста благоприятни условия за разнообразни действия.

Лъки Кидс включва по 4 часа британски на ден. Специалисти образоват децата ви, без значение от тяхното равнище на езика, като им задават разнообразни планове, с които да обогатят знанията си и в други сфери. Научават ги да вършат забавни и просветителни презентации. Така мъниците схващат действителните изгоди от технологиите и се подтикват да търсят и отсяват потребна и достоверна информация по заложена тематика.

Тези занимания са подкрепени от прелестните условия на хотела. Той разполага и дава интерактивни зали, снабдени с нужната техника и условия за качествено осъществяване на занятията. Често в помощ се явява класическа музика за декор, която подтиква концентрацията.

Цели се всяко дете да се открои с качествата и уменията си, а също по този начин да продължи да ги развива.

Най-интересният ден от седмицата е този, в който всички дружно отиват на поход или пикник в планината и договарят наученото. В този ден децата имат опция да се допрян до конната езда, а в случай че това не ги влече – да играят футбол, федербал и доста други забавни игри. Учителите им са с тях и наблюдават за благополучието на всички.

Прекрасният хотел има и био басейн, в които децата могат да плуват. Той е с приятна температура и е безвреден. Също по този начин в тази част малчуганите могат да влязат в солна стая или да се забавляват с авантюристичен душове. Има доста съоръжения, които ще удивят децата ви. Всички те са новаторски и потребни.

Съществена част от детския лагер е програмата „ Добродетели ”. С нея преподавателите показват същността на любовта, другарството, уважението, толерантността и други значими неща, които са от огромно значение. В началото на всеки ден учителите описват за една добродетел и през целия ден всички би трябвало да се пробват да я следват. Това научава децата да са разбрани, положителни и дружелюбни. В края на лагера всяко дете се отличава с грамота за, която демонстрира най-вече.

Лъки Кидс прави лятото незабравимо. Децата натрупват нови познания и развиват разнообразни умения в приказна среда. Учителите се грижат за тях и им оказват помощ с всичко по силите си. Това е съвършената отмора, която съчетава заниманието с учението.

Помогнете на детето си да оползотвори летния сезон, като му осигурите незабравими моменти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР