Децата ни учат на ценни уроци ежедневно, тъй като те

...
Децата ни учат на ценни уроци ежедневно, тъй като те
Коментари Харесай

Момче на 5 години извадило сестра си през горящия прозорец и се върнало да спаси кучето

Децата ни учат на скъпи уроци всекидневно, защото те са почтени, чисти души, подготвени да спасят света във всеки даден миг. Петгодишно момче от окръг Бартоу, Джорджия, е най-новият воин, който стопли сърцата на хората по света.

Смелият Ноа Уудс избавил цялото си семейство от електрически пожар в дома им! Той съумял да измъкне седем души от къщата им, а невероятният му избавителен акт му донесъл и премия.

Когато зародил пожарът, заради електрическа нередовност, фамилията било заспало. Ноа спял в една стая с 2-годишната си сестра Лили и когато забелязал пламъците и дима, незабавно я извел през прозореца.

Никой не знае по какъв начин в действителност е съумял да го направи. Върнал се вътре, с цел да избави кучето си, излязъл и повикал чичо си, който живее в съседство, с цел да потърси помощ. Заедно те алармирали останалите хора вътре.

Малкият Ноа съумял да избави и всички останали хора в къщата иникой не умрял. Той предотвратил огромна покруса. Сестра му получила леки изгаряния на крайници, само че другояче била добре.

Ной и още четирима членове на фамилията били лекувани от поемане на пушек и леки изгаряния. Докато преди мечтаел да стане супергерой, в този момент Ноа желае да бъде служител на реда.

Шефът на пожарната Дуейн Джеймисън обяснил, че това, което е направило това дете, е „ много неизмеримо “. Малкият воин бил награден с премията за спасяването на фамилията си и бил избран за почетен пожарникар на особено събитие.

Той получил и своя лична лъскава пожарникарска каска и значка.

Дядото на Ной, Дейвид Уудс, написа в обява:

„ По Божията благосклонност всичките девет наши близки съумяха да се измъкнат от вкъщи ни. Ако не беше Ноа, през днешния ден можеше да не сме тук. “

Надяваме се, че този супергерой и сестра му ще получат прекрасен покрив над главите си скоро!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР