Децата на известни политици - Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и

...
Децата на известни политици - Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и
Коментари Харесай

Деца на политици в битка за парламента

Децата на известни политици - Гилияна Комитова, Теодора Овчарова и Николай Алгафари са претенденти за народни представители в 47-ото Народно заседание.

Дъщерята на Виолета Комитова – Гилияна не се счита, за дете на политик, тъй като майка й е в служебното държавно управление в качеството си на специалист. Тя обаче има вяра, че смяната би трябвало да продължи и има вяра на това, което са почнали Асен Василев и Кирил Петков. “С дребни стъпки би трябвало да се продължава смяната ", съобщи Гилияна Комитова пред България от ер.

Теодора Овчарова пък е избрала път в политиката, не поради татко си. „ Това е умишлен избор. Влизайки в политиката съм наясно какво ме чака. Израснала съм по този метод, знам тежестта да бъдеш в общественото пространство и всеки да употребява името ти както откри за добре ", посочи Овчарова. 

И двете са уверени, че позитивите и негативите вървят ръка за ръка в политиката и са подготвени да ги понесат. Също по този начин бяха безапелационни, че има какво да почерпят като опит от известните си родители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР