Децата и учителите в СУ “Екзарх Антим I и цял

...
Децата и учителите в СУ “Екзарх Антим I и цял
Коментари Харесай

Мъката е огромна: Извършват спешна аутопсия на 11-г. Момчил. Ето кой отишъл първи при трупа му

Децата и учителите в СУ “Екзарх Антим I ” и цялостен Казанлък са потресени от неочакваната гибел на 11-годишния Момчил в учебния двор.
В понеделник следобяд той и съучениците му са поискали да останат в двора на учебното заведение след час по физическо. По време на игра той просто се е свлякъл и останал на земята.
Съучениците му са в потрес. Те безусловно са видели по какъв начин момчето рухва на земята.
Първи реагира учителят по физическо, който е бил наоколо. Повикана е здравната сестра на учебното заведение, която, до момента в който дойде кола за спешна помощ, непрекъснато реанимира детето.
В момента, в който колата за спешна помощ идва, медиците единствено установяват гибелта на момчето. Реакцията на учебното заведение и Спешна помощ е била доста бърза, само че все пак се е стигнало до съдбовния край.
Очаква се през днешния ден да бъде осъществена аутопсия, която да уточни дефинитивно повода за нещастието. Предварителното умозаключение на медицинските специалисти е, че става дума за здравословен проблем, който е провокирал гибелта, оповестява Нова телевизия.
Малкият Момчил е бил едно от будните деца, обичан от всички – от учителите и своите съученици.
В учебното заведение е разгласен ден на печал.
От управата на учебното заведение излязоха с позиция, в която се споделя:
„ Днес едно прелестно дете, едно от децата на СУ “Екзарх Антим I ”, ненадейно ни напусна и окончателно пое по пътя към вечността.
Екипът на СУ “Екзарх Антим I ” сервира своите най-искрени съболезнования на фамилията, приятелите и околните на нашия ученик. Случилото се през днешния ден е голяма покруса, която ще остави своя отпечатък върху всеки от нас, тъй като едно от децата ни към този момент не е сред нас.
Ръководството на учебното заведение ще окаже цялостно подпомагане, при потребност, както на родителите, по този начин и на способените органи.
Нека е ярък пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му!
Сили и кураж на фамилията му! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР