Деца от Уганда в Африка изнесоха онлайн концерт с изпълнение

...
Деца от Уганда в Африка изнесоха онлайн концерт с изпълнение
Коментари Харесай

Деца от Уганда пеят Заедно на Графа, Любо и Орлин

Деца от Уганда в Африка изнесоха онлайн концерт с осъществяване на песента " Заедно " на Графа, Любо Киров и Орлин Павлов. Представянето на малчуганите е снимано от и оповестено във Facebook от фондацията " Усмивка за Африка ".

На видеото се вижда по какъв начин децата са строени в няколко редици като хор, танцуват в такт и се оправят забележително добре с българския текст на цялата ария.

" Истина... Всеки има своята. Мечти... Всеки има такива. Понякога сме доста дребни за тях, а от време на време от тях ни дели напълно малко. Възможности... Всеки има своите, в това число да направи нещо, даже и малко, за различен. Различия... всички сме разнообразни и все пак сме толкоз идентични в същността си. По-важното е да не търсим нещата, които ни разделят, а тези, които ни сплотяват... Така както Коледа сплотява толкоз хора по света, без значение от техните националност, цвят, благосъстоянието, възраст... ", пишат от фондацията.
свързани новини1283на 12.11.2021
Те намигват и към тримата реализатори на " Заедно " идващият път да изпълнят по-лесна за научаване ария.

" Нямате визия по какъв начин се развълнувах, когато видях това! Трудно е да въздържам страстите и желанието да съм потребен. Нямам визия по какъв начин е достигнала наша ария там, само че бих отвърнал с каквото мога на фондацията ", написа от своя страна Киров.

Вижте осъществяването на малчуганите .
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР