Деца гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени

...
Деца гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени
Коментари Харесай

Децата ни гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени играчки

Деца гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени играчки. Образователните комплекти са същински шлагер в мрежата, а цените варират от 17 до 50 лв. съгласно размера на продукта, написа " Телеграф ".

Играчките са основани на същински микроби, вируси, кафези и организми. Всяка една от тях е съпроводена с етикет и съдържа забавни обстоятелства за съществото. Плюшките се продават и под формата на ключодържатели. Повечето са поотделно, само че има и комплекти. Така да вземем за пример " Екзотична почивка " съдържа 5 минимикроба - гангрена, малария, западнонилска тресчица, денга и питоновирус. В любовния сет пък са включени херпес, хламидия, гонорея, човешки папилома вирус и сифилис. Друг комплект, носещ името " Да го създадем " предлага плюшени сперматозоид, яйцеклетка, цигота, стволова клетка и ДНК. Според описанието той е подобаващ за деца на 12 години. Цената му е 37 лв..

По-евтини са играчките на численост. Сред тях има кандида, инфекциозна мононуклеоза, туберколоза, язва, червени и бели кафези, хепатит, неприятен мирис и даже диария.  " Използвам ги, с цел да покажа на сина ми какво ще стане, в случай че не си мие ръцете и ги лапа или пък какви човечета ще го лазят, в случай че не си изяде салатата. Много са ми потребни ", разяснява жена в обществените мрежи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР