Детоксикацията на кожата е сред топ тенденциите на козметичния пазар

...
Детоксикацията на кожата е сред топ тенденциите на козметичния пазар
Коментари Харесай

Детоксикацията на кожата и двойното ѝ почистване повишават производството на колаген

Детоксикацията на кожата е измежду топ трендовете на козметичния пазар за лято 2022 , демонстрира изследване на козметичния бранд. Според кожните лекари тя доприняся за понижаване на фините линии и бръчките, защoто подтиква производството на колаген и циркулацията и по този начин оказва помощ за премахването на мъртвите кафези, което усъвършенства тена.

Детоксикацията на тялото, в това число на кожата, може да ви накара да се почувствате по-енергични и да усъвършенства цялостното ви здраве. Това е по този начин, тъй като тя оказва помощ за премахване на токсините, насъбрани в кожата, които предизвикватзапушени пори, петна и зачервявания, или по-сериозни кожните възпаления като акне, екзема или псориазис.Голям % от потребителите виждат забележима разлика в тена и здравето на лицето си незабавно след детоксикация на кожата.

Какво би трябвало да знаете за детоксикацията на кожата?

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и играе жизненоважна роля в детоксикацията. Тя отстрани токсините посредством потта, а също по този начин всмуква хранителни субстанции от въздуха и от артикули за локално приложение.

Понякога обаче може да се претрупа с отрови. Най-честите фактори за това са нечиста околна среда, нездравословни храниилиредовно приложимост на артикули за грижа за кожата, които съдържат нападателни химикали.

Ексфолиране

Ексфолирането е един от най-хубавите способи за детоксикация на кожата. Помага за премахването на мъртвите кафези и подтиква растежа на нови такива, като обезпечава ослепителен и лъчезарен загар.Можете също по този начин да опитате да включите в диетата си органични скрабове, които съдържат естествени антиоксиданти.Сред тях са плодове и зеленчуци, които са отлични за битка със свободните радикали.

Двойно разчистване

Двойното разчистване би трябвало да бъде част от постоянната ви грижа за кожата. То детоксикира кожата и отпушва порите, което води до по-сияен загар.За вярното разчистване не е задоволително единствено да употребявате мицеларна вода или почистващо олио, нужна е подобаваща четка за лице.

Един от най-продаваните артикули на шведския водач FOREO е точно емблематичната серия четки за разчистване и тя е всичко, от което се нуждаете., най-новият модел, е освен едно от най-безопасните устройства, които можете да намерите на пазара, а и обезпечава нежно, само че дейно разчистване в дълбочина и незабавно подмладен тип на лицето. С FOREO LUNA 3 ще се насладите на T-Sonic технология, която отстранява до 99,5% от замърсяванията и в същото време обезпечава професионална подготовка за усъвършенствана всмукване на обичаната ви грижа за кожата.

Приемане на доста вода

Количеството вода, което пиете всеки ден, също оказва огромно въздействие върху кожата ви. Ако не пиете задоволително, тя може да стане суха и да се лющи, изключително при интензивно излагане на слънце.

За да я поддържате хидратирана, е значимо да се хидратирате постоянно. Трябва да избягвате питиета като кафе и безалкохолни, които в действителност дехидратират кожата, вместо противоположното. Препоръчително е да опитате и зелен чай.Чаят в действителност е едно от най-хубавите неща, които можете да вършиме по време на детоксикация. Ще имате по-чиста кожа, по-светъл загар и така нататък Затова не забравяйте да поддържате кожата си хидратирана.

Хранителна детоксикация

Ако желаете да имате красива кожа, наложително би трябвало да се храните със здравословни храни, богати на потребни мазнини, витамин С и други хранителни субстанции. За да премахнете токсините от тялото си, е значимо да консумирате доста плодове, зеленчуци, постни протеини, незаменими аминокиселини и здравословни мазнини. Също по този начин е добре да избягвате модифицираните и пържените храни, рафинираната захар, сладките сокове и несъразмерните количества алкохол.

Добрият сън

И най-после, само че не на последно място, би трябвало да се уверите, че спите задоволително. Сънят е от значително значение за цялостното здраве и играе значима роля за поддържането на хубава кожа. Ако не спите задоволително, кожата ви може да бъде бледа и безжизнена. Това може да усили и риска от появяването на фини линии и бръчки.

В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени на, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на, в и в.

За да научите повече за най-бързо разрастващата се марка в региона на технологиите за хубост в света и да сте в крайник с бъдещия напредък и нововъведенията ѝ, посетете уеб страницата или последвайте.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР