Дете падна от 4 етаж на хотел в Сливен. Макар

...
Дете падна от 4 етаж на хотел в Сливен. Макар
Коментари Харесай

Дете падна от 4 етаж на хотел, родителите се заплеснали за секунда

Дете падна от 4 етаж на хотел в Сливен. Макар че е ранено и е с черепно-мозъчна контузия, детето е в устойчиво положение в локалната болница, стана ясно от изказване на районният прокурор на Сливен Христина Блецова.

„ Прозорецът, през който детето е паднало, се е намирал съвсем до земята и е бил с размери метър на 55 см. Преди да тръгнат по-голямото дете го е отворило, с цел да влезе въздух. Не бих споделила, че потърпевшото е оставено без контрол. Цялото семейство е било в стаята – братчето е било в тоалетната, бащата си е връзвал обувките, а майката е приготвяла багажа. Тогава е станал случаят ”, изясни прокурорката пред Нова телевизия.

По думите й прозорецът е бил необезопасен. Проведени са разпити с членовете на фамилията и със чиновници на хотела. Предстои назначението на правосъдна експертиза.

„ Нямаме причина да считаме, че фамилията не е полагало грижи за детето. Досъдебното произвеждане се води за причиняване на междинна телесна щета. Нямаме данни за никакъв предумисъл ”, посочи Блецова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР