Дестилерията Glendalough и Кока-Кола ХБК разширяват партньорството си в БългарияКомпанията

...
Дестилерията Glendalough и Кока-Кола ХБК разширяват партньорството си в БългарияКомпанията
Коментари Харесай

Glendalough и Кока-Кола ХБК разширяват партньорството си в България

Дестилерията Glendalough и Кока-Кола ХБК уголемяват партньорството си в България Компанията дистрибутира портфолиото на Glendalough още в Ирландия, Северна Ирландия и Австрия
Дестилерията Glendalough и компанията й майка Mark Anthony Brands International,  уголемяват партньорството си с Кока-Кола ХБК и в България. След Ирландия, Северна Ирландия и Австрия, компанията ще дистрибутира висококачествените ирландски артикули на Glendalough и у нас.

Ронън О’Нийл – интернационален маркетинг мениджър„ Алкохолни питиета “ в Mark Anthony Brands разяснява: „ Радваме се да разтеглим партньорството си с Кока-Кола ХБК и в България. Кока-Кола Хеленик е значим стратегически сътрудник за нас и с неспокойствие чакаме да работим с екипа на компанията в България и дружно да търсим нови благоприятни условия за растеж  на премиум ирландското уиски и супер премиум джина “.

„ Щастливи сме да приветстваме ирландската дестилерия Glendalough в портфолиото от висококачествени алкохолни питиета на Кока-Кола ХБК България. На пазара у нас, ще дистрибутираме премиум уиски и джин на марката, а комбинацията със знанията и експертизата на компанията във връзка с пазарното осъществяване подсигурява неповторимо прекарване за нашите клиенти и консуматори “, споделя Николай Тодоров – шеф „ Алкохолни питиета и кафе “ в Кока-Кола ХБК България. 

Открита през 2011 година, дестилерията Glendalough създава първокласни крафт алкохолни питиета в живописната конюнктура на планините Wicklow в Ирландия. Стартирайки с обичайна ирландска напитка Poitín, бизнесътна Glendaloughбързо се разраствас по-широк избор от премиум и суперпремиум ирландски алкохолни питиета. Десет години по-късно, дестилерията се е трансформирала в водач в нововъведенията в сегмента си, с производството на неповторими по рода си питиета като ирландско сингъл малц уиски, отлежало в бъчви от редкия японски дъб Мизунара, ирландско Pot Still уиски, дестилирано в обичайни медни казани и отлежало в бъчви от локален ирландски дъб от планините Уиклоу, както и портфолио от ексцентрични джинове с инфузия от свежи, диви подправки, ръчно брани всеки ден в региона към дестилерията.

В България ирландските уиски и джин питиета на марката ще допринесат за разнообразието в портфолиото на Кока-Кола ХБК и 24/7 тактиката на компанията да доставя на потребителите оферти за всеки мотив за консумация.

Портфолиото на Glendalough е печелило редица самостоятелни и влиятелни награди в целия свят, измежду които златно отличие отSan Francisco World Spirits Competition, както и признанията „ Най-устойчива дестилерия на годината “ от Whiskey Magazine и ‘Ирландска джин дестилерия на годината’от New York International Spirits Competition.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР