Десният защитник на Левски Живко Миланов не довърши вчерашната тренировка

...
Десният защитник на Левски Живко Миланов не довърши вчерашната тренировка
Коментари Харесай

Живко Миланов с травма в прасеца

Десният бранител на Левски Живко Миланов не довърши вчерашната подготовка и напусна заниманието двайсетина минути преди неговия край. Той почувства болки в региона на десния прасец и след къс обзор от медицинския щаб на “сините” бе решено да се прибере в съблекалнята, с цел да не се рискува здравето му.

“Почувствах леко неразположение в крайници и преценихме по-рано да изляза. Все отново през последнита седмица не съм упражнявал на 100 %. Ако треньорът реши, ще играя в неделя против Локомотив (Пловдив)”, съобщи бранителят.

Добрата вест за треньора Георги Дерменджиев е, че в тима няма други контузени футболисти. В заключителните дни от лагера в Кипър с недоволства бяха Жерсон Кабрал и Антони Белмонт, само че те взеха присъединяване в контролите против УФА и Чукарички. В момента и двамата се готвят на цялостни обороти и ще бъдат разполагаем за дуела на “гГерена” в неделя.

Единствените, които упражняваха настрана от главната група бяха юношите на отбора Ивайло Найденов, Станислав Иванов и П. Петков.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР