Десният кандидат за кмет на София Вили Лилков обяви преди

...
Десният кандидат за кмет на София Вили Лилков обяви преди
Коментари Харесай

Вили Лилков разкри ще приеме ли подкрепа от ГЕРБ за изборите

Десният претендент за кмет на София Вили Лилков разгласи преди дни, че не чака да бъде подсилен от ГЕРБ-СДС в конкуренцията в края на октомври. Според него обединението, ръководена от Бойко Борисов ще издигне своя лична кандидатура.

Въпреки това Лилков съобщи тази заран пред Нова телевизия, че приема поддръжка от всеки в борбата за властта в столицата.
-->
„ Вчера обявихме началото на построяването на дясна политическа опция „ Синя София ” за явяване на локалните избори. Към тези жители прибавяме и разнообразни организации и партии. Съвсем скоро подозренията, че съм претендентът на ГЕРБ-СДС, ще отпаднат, тъй като съм съвсем сигурен, че партията ще има своя кандидатура ", сподели Вили Лилков.

" Ще съм удовлетворен, в случай че симпатизантите на ГЕРБ-СДС видят в мен претендента за кмет, който би трябвало да бъде подсилен. Не отхвърлям поддръжка от никого ”, добави Лилков. Той прикани СДС-София да се включи в обединението " Синя София ".

„ Не разпръсквам десницата, в противен случай – сплотявам я. След месец ще видите, че описът с партиите, които ще влязат, ще бъде впечатляващ. Основанията да се кандидатирам са, че имам сериозна експертиза в локалната власт. Кметският пост не е място, в което някой занапред би трябвало да се учи. Време е София в действителност да влезе в 21 век ”, счита още Лилков. И напомни, че е бил съпротива против ръководството на Бойко Борисов като кмет през интервала 2005-2009 година.

„ Когато е ставало въпрос за ползите на София, постоянно съм взимал кардинални позиции. Необходимо е да се премислят целите на Столична община, да се балансира бюджетът и да се слагат нови проблеми за решение ”, разясни още претендентът за кмет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР