Десният бек на Лудогорец Жордан Икоко, който получи контузия срещу

...
Десният бек на Лудогорец Жордан Икоко, който получи контузия срещу
Коментари Харесай

Бранител на Лудогорец е готов за домакинството срещу Славия

Десният бек на Лудогорец Жордан Икоко, който получи травма против Черно море, ще бъде разполагаем на Анте Шимунджа за съботното домакинство на Славия, написа “Мач Телеграф ”. Националът на ДР Конго пострада през втората част, откакто опита удар към вратата на Дюлгеров.
 Шеф на Лутън Таун: Доволни сме, че позволихме на Слуга да играе в Лудогорец Шеф на Лутън Таун: Доволни сме, че позволихме на Слуга да играе в Лудогорец
Икоко падна на земята и след консултация с лекарския щаб бе заменен. Оказа се обаче, че опитният футболист по-скоро се е стреснал и още през днешния ден ще възобнови тренировки на цялостни обороти.

Икоко е доста значим за Шимунджа, тъй като сега словенският експерт има единствено двама здрави 6екове – африканецът и новото попълнение Жан Карничник. Антон Недялков към момента не е подготвен за игра, като същото важи и за Сисиньо. Шакил Пинас също има здравословни проблеми, поради които не игра против Черно море на „ Тича “.

Самият Икоко желае нов контракт с Лудогорец. Настоящият му изтича в края на сезона и той отхвърли предложения от Израел и Полша, с цел да остане правилен на разградчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР