Десислава Атанасова, която е шеф на парламентарната група на ГЕРБ,

...
Десислава Атанасова, която е шеф на парламентарната група на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Червен картон? Какво решава ГЕРБ за Атанасова

Десислава Атанасова, която е началник на парламентарната група на ГЕРБ, е изпаднала в недружелюбност пред Бойко Борисов, който е меко казано „ гневен “, откакто стана ясно, че госпожата в чиито ръце е дал толкоз доста власт, е приятелка с новия основен зложелател – Иван Гешев.

Припомняме, че основният прокурор е бил неприятно сюрпризиран от изненадващо поисканата му оставка от кандидат-премиера Мария Габриел в изказването й пред парламентарната група на ГЕРБ.
-->
По време на брифинга, на който Гешев скъса оставката си и съобщи, че стартира да мете политическия отпадък, без значение какво ще му коства това в персонален проект, призна, че тази информация се е знаела от доста стеснен кръг от хора – Бойко Борисов и още един-двама души.

Загадката коя е мистериозната дама бързо бе разплетена. Само няколко часа по-късно, Атанасова персонално призна, че е разговаряла с Гешев и изрази страдание, че е била предадена от него.

Това разобличаване е огромен удар за Десислава Атанасова, само че по-голям е за водача на ГЕРБ – Бойко Борисов.

Мнозина считат, че упоритостите й са доста по-големи от това да е началник на парламентарна група. Освен това Атанасова била афектирана, че не е била препоръчана за министър председател, каквито упорити клюки се носеха в публичното пространство.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР