Десислава Атанасова коментира пред БТВ скандалите в новия парламент и

...
Десислава Атанасова коментира пред БТВ скандалите в новия парламент и
Коментари Харесай

Викат Борисов в парламента, за да го обиждат

Десислава Атанасова разяснява пред БТВ свадите в новия парламент и жаждата за реваншизъм.

Последните два дни на предходната седмица на съвещанията в Народното събрание равнищата на експанзията в пленарната зала бяха същите като през лятото пред вратите на държавността, когато се хвърляха камъни и се палеше плява.

Помните, че част от представителите през днешния ден в 45-ото Народно заседание през лятото целеха с яйца и домати, риба, какво ли не беше, и в този момент това се придвижи вътре в Народно събрание и агресира против най-голямата парламентарна група.

Така и не разбрах нито кои са мутрите в нашата парламентарна група, нито по какъв начин ще се саморазправят тъкмо с нас, само че е реалност, че експанзията, омразния звук, владеят Народното събрание. Грубостта взима връх, което е извънредно. Според мен Борисов желаят да е в Народното събрание, с цел да го наскърбяват. 

Утре в 13 часа съм поканена при президента, с цел да получи ГЕРБ мандат. Ние сме подготвени с нов кабинет, в който има и познати министри, и нови лица, разяснява тя. 

След това имаме 7-дневен период и може би ще действаме бързо, ще обявим структурата и персоналния състав на кабинета. Смятам, че ще отнеме по-малко от седем дни, уточни тя.

Смятам, че в обстановка, в която са нужни единствено един или двама депутати, с цел да се образува държавно управление, да може да се одобри предлагането на Борисов, ГЕРБ да поддържа другите партии, поради стабилността на страната.

Но 10 депутати от ГЕРБ, които с подготвеност да поддържат държавно управление на " ИТН " при изискване, че те към този момент втори седмица не са споделили нито едно изречение. Подкрепата ни беше, тъй като ние чакахме, че те ще поемат отговорност. Виждаме, че държанието им е друго , уточни Атанасова. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР