Десислава Атанасова даде категоричен коментар на политическата ситуация в момента.Видя

...
Десислава Атанасова даде категоричен коментар на политическата ситуация в момента.Видя
Коментари Харесай

Атанасова категорична! Новината за кабинета

Десислава Атанасова даде безапелационен коментар на политическата обстановка сега.

" Видя се, че може да има спокоен разговор и да формираме една обща теза, с която беше определен ръководител на Народното събрание. Това за мен е триумф, тъй като единствено допреди две години беше невероятно ", сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. 
-->
Радвам се, че положителният звук се завърна в политиката. Но дотук, тъй като на всички срещи сътрудниците от Политическа партия - Демократична България разясниха, че имат решение на националните си органи и няма да поддържат първия мандат. А какво ще вършат по-късно, откакто им бъде връчен втория мандат? На този въпрос към момента нямаме отговор. Те не чуват причини, а употребяват решения на свои органи като оправдание, съобщи Атанасова.

Ако всички от Политическа партия - Демократична България настояват, че е допустимо държавно управление с втория мандат, би трябвало да разберем по какъв начин си показват това. Ако те не поддържат първия мандат, по какъв начин биха поискали поддръжка от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили? Те споделят, че разчитат на всички в Народното събрание. Ние желаеме явен отговор на въпроса на кого съответно разчитат. Ние желаеме да споделят отговорността, тъй като излязоха данните за 12 милиарда недостиг, наследено от техния мандат, уточни тя.

По думите на Десислава Атанасова, при възможен кабинет на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Политическа партия – Демократична България, наложително министър председателят би трябвало да е от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, защото обединението има огромна електорална тежест.

Ние имаме и различен вид – експертен кабинет като този с проф. Габровски. Този вид стои пред нас, тъй като ние сме виновни пред страната и пред нашите гласоподаватели, разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Ще предложим държавното управление на малцинството, сигурно, както го направихме в 48-то Народното събрание. Това е най-отговорното решение, добави Десислава Атанасова.

ГЕРБ е незаобиколим фактор в българската политика и без ГЕРБ държавно управление не може да има, акцентира Атанасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР