Деси ВЕЛЕВАМладите хора днес определено си знаят цената. Не желаят

...
Деси ВЕЛЕВАМладите хора днес определено си знаят цената. Не желаят
Коментари Харесай

А кой ще работи?

Деси ВЕЛЕВА
Младите хора през днешния ден несъмнено си знаят цената. Не желаят да имат шефове или да са на работа с ниска заплата. За 1000 лв. на месец не желаят и да чуят, въжделеят за най-малко 4000 лв.. Чисто. Виждат светлото си бъдеще като началници на лични компании с галактически приходи или като инфлуенсъри.
Дотук добре. Даже доста добре. Самочувствието и увереността несъмнено са чудесни качества, когато имаш качества, натрупал си познания и умения, с които да се реализираш сполучливо в живота. Уви, у нас увереността в личните сили постоянно граничи със самоувереност или с арогантни искания.
Тревожно е, че младежите, които би трябвало да са катализатор за напредъка, са принудени да се трансформират в крайни материалисти на фона на ширещата се сиромашия, политическата дивотия, публичното отчаяние. 
Бягайки от тази безнадеждна реалност, младите намират друга, своя действителност, в която инфлуенсърът е престижът и той ги води в паралелния свят на лесното, радостното и доходното. Затова и след високата заплата те подреждат в класацията на желанията си да се прехранват точно като известни " хора с въздействие ". 
Но кой тогава ще работи?>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР