Деси Цонева и съпругът й Явор Стефанов имат годишнина от

...
Деси Цонева и съпругът й Явор Стефанов имат годишнина от
Коментари Харесай

Деси Цонева заряза мъжа си

Деси Цонева и брачният партньор й Явор Стефанов имат годишнина от сватбата на 6 юли. Те подписаха брак през 2019 година, когато някогашната кореспондентка беше в напреднала бременност с щерка им Бианка-Димана. Тази година обаче щерката на починалия публицист Димитър Цонев не пожела да чества с мъжа си в сантиментална конюнктура. Тя го заряза точно на празника им и отпътува до купонясва с приятелки на гръцкия остров Миконос, писа „ Уикенд “.
" Честита годишнина! Любов моя, нямам самообладание да се върна и да те нагушкам! ",  написа в обществената мрежа Деси, с цел да замаже ситуацията. В същото време обаче се кълчи в нищожно облекло из гръцките питейни заведения и не наподобява да страда изключително от неналичието на Явор.

 

Заможният издател е с цели 19 години по-стар от Цонева. Той гони 60-те и зложелателите в Instagram даже го наскърбяват, че наподобява на неин дядо.

Поради тази причина евентуално предприемачът е решил да си почива у дома на дивана, а не да обикаля нощните заведения с жена си, която от много време е известна като щура купонджийка.

Откакто Димитър Цонев умря, дъщеря му стартира да се заглежда все в по-стари от нея мъже, като че ли търсейки бащина поддръжка от тях. Бившият й другар Георги Джамов от дълго време е трансферирал 50-те, а актуалният й сътрудник е в предпенсионна възраст.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР