Деси Стоянова не се появи в ефир тази сутрин в

...
Деси Стоянова не се появи в ефир тази сутрин в
Коментари Харесай

Смениха Деси Стоянова в „Преди обед“, Петър Дочев: Виновен е Сашо Кадиев, това е стара любов

Деси Стоянова не се появи в ефир тази заран в „ Преди обед “, а до водещия Петър Дочев застана репортерката Цвета Макгредър. Тя разгласи от ефир, че ще заеме мястото на водещата Деси.
Зрителите на bTV изпаднаха в смут от неналичието на обичаната си водеща и допуснаха, че след гибелта на брачна половинка си е решила да се отдръпне от малкия екран.
Да, но не! Отсъствието на Деси от „ Преди обед “ е единствено през днешния ден, защото ще я забележим като кореспондент от студиото на „ Аз обичам България “, което започва напълно скоро с водещ Алекс Сърчаджиева и капитаните на двата тима Сашо Кадиев и Камен Алипиев -Кедъра.
„ Ние с Деси Стоянова безусловно ще си заменяем местата. Аз ще ти партнирам като водеща, а тя ще се изяви като кореспондент от студиото на „ Аз обичам България “, което чакаме с неспокойствие “, сподели новата водеща Цвета Макгредър на екранния си сътрудник Петър Дочев.
„ Чух я тази работа, отново ще се срещне със остарялата обич Сашо Кадиев, а на мен ми сподели, че отива до магазина “, пошегува се той, представен от Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР