Деси Слава става баба на 44. Поп фолк изпълнителката много

...
Деси Слава става баба на 44. Поп фолк изпълнителката много
Коментари Харесай

На 44: Деси Слава е на върха на щастието, гушва бебе до няколко месеца

Деси Слава става баба на 44. Поп фолк изпълнителката доста скоро ще гушка първото си внуче, а причина за това ще бъде не различен, а първородният й наследник Майки Вълков. Той самичък разгласи щастливата вест, че с неговата половинка чакат първата си рожба.
Майки и Анжела Станкова са двойка от няколко години и след няколко месеца ще гушнат първото си дете. За да заяви новината, синът на Деси Слава качи специфична сесия със своята половинка, на която ясно се вижда наедрялото й коремче.
„ Любовта ражда обич “, написа младежът, който единствено преди няколко месеца стана на 22. За бъдещата майка се знае, че е от Пловдив. Носят се клюки, че е милионерка.
Дълго време Майки пазеше любовния си живот в загадка, а слуховете го свързваха не с една или две красавици… Е, по всичко проличава, че това е останало в предишното и той към този момент е загърбил този интервал от живота и към този момент е подготвен да се обрече единствено на една жена, която скоро ще го подари с дете.
А дали синът на Деси Слава и неговата половинка мислят да узаконят връзките си след появяването на бебето и ще стяга ли поп фолк изпълнителката женитба, следва да забележим, написа Lupa.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР