Деси Слава може да е сред звездите от зората на

...
Деси Слава може да е сред звездите от зората на
Коментари Харесай

Деси Слава стресна TikTok с пиянско видео

Деси Слава може да е измежду звездите от зората на попфолка, само че несъмнено се движи в крайник с времето и сподели по какъв начин се прави лайв в най-модерната обществена мрежа Тик Ток. Певицата се появи във видео дружно със сина си Майки и сподели по какъв начин се забавлява с чашка в ръка. 

Тя не се свени да се покаже като фен на алкохола и по-специално на водката, а блясъкът в очите издава, че е добре почерпена. В духа на забавата Деси зарадва почитателите си с няколко краткити фрагмента от песни и поздрави чешка Тик Ток звезда с откъс от ария на Алиша Кийс.



Певицата с меден глас подвигна градуса на настроението, като неуморно се смееше и влезе в ролята на подражател на свои сътрудници, измежду които Глория и Мира. Синът на певицата Майки сподели, че е съумял да я вкара в тънкостите на лайв борбите в Тик-Ток, които са изключително известни измежду тийновете. " Цъкайте, цъкайте! Кога ще забележим Лъва?! ", призоваваше Деси, а фигурата на Лъва в лайфовете е една от най-силните конфигурации при борбите.



След като в началото Деси зовеше за водка в чашата й, внезапно обърна палачинката и стартира да твърди, че пие сок от ябълка с цвят на коняк. " Искате ли да го изпия на екс, с цел да видите, че е сок! ", сопна се звездата. Причината да не се демонстрира непосредствено с чашата е политиката на обществената мрежа, където не се толерира проява на пиянство на алкохол или пушене на цигари и сходен жанр опиати. Шоуто на подпийналата Деси и сина й Майки напълно се развихри и с включването на Рашия, която към този момент е русокоска. Скандалната травеститка избухна с микс от осъществявания на песни на Деси Слава, която акцентира, че доста харесва. " Имам твоя ария записана в студио, която пея по участията си ", похвали се Рашия. Тя не пропусна да си изиска дует с певицата, само че не получи заветното " да " в отговор от страна на изпълнителката на " Две сърца ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР