Деси Слава изпаднала в жестока следродилна депресия, която продължила близо

...
Деси Слава изпаднала в жестока следродилна депресия, която продължила близо
Коментари Харесай

Деси Слава в жестока следродилна депресия

Деси Слава изпаднала в жестока следродилна меланхолия, която траяла близо година. Ангелогласната певица изпаднала в тъмно положение, което траяло доста по-дълго, в сравнение с тя предполагала. Изпълнителката не е серпантина да върви по участия към този момент от година и половина, само че въобще не била в най-хубавото си положение. Едва през последните 2-3 месеца хитовата певица се чувствала подготвена да се концентрира още веднъж върху кариерата си.

" Това майчинското доста ме потискаше някак си да изкарам и актьора от себе си. Бях в типична меланхолия, свита и неуверена като реализатор ", показа Деси Слава. Плътно до нея през този интервал, който не е по никакъв начин елементарен за всяка майка, естествено са обичаният ѝ – боксьорът Благой Найденов, и огромният ѝ наследник Майки. И въпреки всичко певицата трябвало да се оправи сама с страстите си. За благополучие през днешния ден се усеща в съвършена форма и се е амбицирала отново да гони фолк върховете.

" Бях в един подобен интервал, в който майчинското беше повече в мен и не ми се правеха никакви неща. Освен това не бях във форма, мъчно смъкнах килограмите, не ми беше въобще до клипове, фотосесии... Напоследък взех решение, че би трябвало да се завърна ", споделя Деси Слава с усмивка.

Докато била в следродилна меланхолия, певицата мъчно се справяла и с възвръщането на предходната си съвършена фигура. Талантливата изпълнителка опитвала да съблюдава диети, само че все не ѝ се получавали. " През това време много се борих с килограмите и те ме надвиваха постоянно. Някак си не съумях да намеря тази воля. Но в последно време дръзвам да кажа, че открих сили да стартира да върша някакви неща за себе си ", безапелационна е звездата.

Деси Слава споделя още, че синът ѝ Борис, който е към този момент на година и 10 месеца, по никакъв начин не харесва да я слуша по какъв начин пее. Преди се усмихвал, когато тя му изпълнявала детски песнички, а през днешния ден се ядосвал. " Като запея, изпада в нервност. И аз споделям: " Как не те е позор?! Половин България харесва гласа на майка ти и го обожава. А ти изпадаш в нервност! ". И с пестник, с ей подобен размах, просто пляс! И надали не ми споделя: " Млъкни! ", споделя през смях Деси Слава. Тя желала да предизвика любовта му към музиката и даже купила цялостен музикален комплект – йоника, микрофон и барабани. Звездата била сигурна, че ще зарадва сина си. Купила комплекта, прибрала се въодушевена, само че ентусиазмът ѝ бързо секнал, когато ги посочила на сина си. " Детето се скри зад мен и стартира да плаче ", смее се Деси Слава.

Тя акцентира, че в никакъв случай не е държала синовете ѝ да вървят по нейния път. За нея е значимо да са здрави, щастливи, да имат хубаво детство и шанс. Тя е щастлива, че огромният ѝ наследник Майки се гордее с нея и се надява Борис също да помни майка си като певица. Все отново не се знае по какъв начин ще развие кариерата ѝ, само че доста би желала и дребният ѝ наследник да се радва на триумфите ѝ на музикалната сцена. " Хем ми е смешно, хем ми е и тъжно. Искам моите деца да са измежду моите почитатели ", споделя певицата, като засяга нежеланието на Борис да я слуша по какъв начин пее.

Деси Слава признава, че майчинството ѝ с него е много по-различно от това с Майки. И няма по какъв начин да е иначе, защото тя става майка за първи път едвам на 22 години. " Когато родих Майки, не осъзнавах отговорността. Мама доста ми помагаше... Аз, уви, не бях тази майка, която съм в този момент. За хубаво или за неприятно, не знам ", откровена е изпълнителката. Когато съобщила на Майки, че ще има братче, в първия миг доста се зарадвал, а след това с насълзени очи ѝ споделил: " Мамо, уповавам се и на него да не му липсваш, както на мен си ми липсвала ". Деси Слава се разплакала.

Тя споделя, че фактически тогава имало доста повече участия. В месеца била ангажирана с по 20-30 театрални изяви. Тогава певицата била във вихъра си, а и времената били други. Ако в този момент участията на фолк изпълнителите са най-вече в нощни заведения и заведения за хранене, тогава ги канели на всевъзможни мероприятия - преди обяд, следобяд, по сборове, на всички места, напомня Деси Слава златните години на попфолка, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР