Деси Добрева зарадва феновете с нова песен и видео –

...
Деси Добрева зарадва феновете с нова песен и видео –
Коментари Харесай

Деси Добрева с нова песен и видео

Деси Добрева зарадва почитателите с нова ария и видео – „ Ела “. Парчето е взаимен план сред нея и Явор Русинов, работил със международните звезди Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Чака Кан, Фалко, Део, Бони М, Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и доста други.

Преди две години двамата направиха и шлагера „ ДОС “, който покори освен радиостанциите в България, само че и надвиши рамките на родината по радио маршрута от Македония през Словения до немското „ ARD “.

Автор на текста на „ Ела “ е Невена Русинова, която също е работила с Добрева в предишното. Нейн е текстът на парчето „ Тази нощ “ – една от хитовите песни на лятото на 2017-а.

Режисьор на видеото на „ Ела “ е Георги Марков – един от водещите режисьори на музикални клипове у нас, прочут на необятната аудитория от детска възраст като Фори от „ Васко да Гама от село Рупча “.

В последните години Деси се утвърди като един от водещите реализатори на България, който с лекост цялостни най-големите концертни зали в огромните градове на страната. Тя изпя и песента „ Гиздава “, написана особено за кино лентата, който откри и обра овациите на последната Кинопанорама – „ Засукан свят “ с режисьор Мариус Куркински – екранизация по едноименния роман от сборника „ Диви разкази ” на огромния Николай Хайтов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР