Дешифрирайте тайните сигнали на вашето тяло, които може да подсказват,

...
Дешифрирайте тайните сигнали на вашето тяло, които може да подсказват,
Коментари Харесай

7 симптома, които показват че спешно се нуждаете от секс

Дешифрирайте тайните сигнали на вашето тяло, които може да подсказват, че се нуждаете от секс

Жените подценяват цената на секса, а мъжете постоянно надценяват потребността от секс. А лекарите припомнят: това е натурален физиологичен развой. И в случай че полово зрял човек не се занимава систематично с „ креватна гимнастика “, тялото несъмнено ще му подскаже, че е време да се погрижи за това

Какви сигнали дава тялото, намеквайки за нуждата от секс?

Налице са някои постоянно срещани признаци на полова абстиненция, в това число акне, промени в настроението и прострация (медицинско разбиране, последна степен на безсилие и крах на умствената дейност).

Това обаче надалеч не са единствените признаци. Решихме да продължим листата и ето какво се получи.

Намален предел на болежка

Това е най-силно изразено при дамите. Ако по-рано болката по време на менструация е била едвам забележима, тогава, когато тялото се нуждае от секс, менструацията става по-болезнена. Това важи и за мъжете – всяко пострадване или драскотина става по-забележимо от преди. Всичко се дължи на неналичието на специфични хормони – ендорфини . Те се създават по време на секс и работят като морфин.

Боледувате постоянно

Сексът усъвършенства имунитета, което значи, че рискът от заразяване с вирус е понижен. Научно потвърдено е, че хората, които имат постоянен полов живот, имат и 30% повече антитела в тялото си от тези, които заобикалят секса.

Безсъние

Замисляли ли сте се за какво мъжете заспиват незабавно след сексуален акт? Всичко е поради окситоцина – хормон, който се създава по време на оргазъм и има мощно успокояващо деяние. Следващият път, когато не можете да заспите вечер, или сте се развикали поради дреболии на работата, замислете се, че може би просто нямате задоволително секс и тялото ви го демонстрира.

Лайфхак за мъже

Ако една жена е бодра и радостна след секс, това е явен знак, че сте се показали не чак толкоз добре в леглото и тя е имитирала оргазъм.

Сутиенът става по-голям

Този факт наподобява необикновен, само че е истина. Оказва се, че по време на секс гърдите се усилват по мярка, като това се дължи на нараствания приток на кръв. Ако имате постоянен полов живот, тогава резултатът става кумулативен. Но внезапното унищожаване на секса води до понижаване на гърдите, което значи, че сутиенът става огромен.

Лошо разбиране на информация

Разсеяността и неприятната памет също са секрети телесни сигнали, които демонстрират, че просто имате потребност от малко повечко секс в живота.

Американски учени, които са изследвали половите качества на двуногите, стигнаха до извода, че по време на оргазъм кръвообращението в тялото се прави с оптимално допустимата скорост. В резултат на това мозъкът се обогатява с огромно количество О2 и стартира да работи по-добре.

Кожата стартира да старее по-бързо

По време на сексуален акт количеството на колаген в тялото на дамата се усилва, което значи, че еластичността на кожата се усъвършенства и броят на бръчките по лицето понижава. За да изглеждате постоянно като 18-годишна, е задоволително да вършиме секс 3-4 пъти седмично.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР