Десеткратният шампион на България е номиниран за най-добър социален проект

...
Десеткратният шампион на България е номиниран за най-добър социален проект
Коментари Харесай

"Лудогорец" е номиниран за най-добър социален проект във футбола

Десеткратният първенец на България е номиниран за най-хубав обществен план измежду европейските клубове за 2021 година. Конкурсът е на фондацията " Европейски футбол за развита мрежа " (EFDN), a " Лудогорец " взе участие със своя план Improve yourself и е определен за един от четирите най-въздействащи.

Участват общо 10 клуба, като с изключение на " Лудогорец " това са " Барселона ", " Ювентус ", " Байер " (Леверкузен), " Ливърпул ", " Хартс ", " Твенте ", " Шефилд юнайтед ", " Атлетик " (Билбао) и " Мидълзбро ".

" Проектът " Improve yourself " е част от обществената активност на ПФК Лудогорец от две години. Той цели да помогне на хората да се усъвършенстват всекидневно, употребявайки резултата от футбола и спорта като цяло - да бъдат здрави, мощни, бързи, умни, първи и ангажирани. Целта е блян за реализиране на високи персонални резултати и условия към себе си ", оповестяват първенците.

От EFDN акцентират още за новаторски способи за подготовка в академията на " Лудогорец ", както и основаният клуб на дамите, в който влизат съпругите и приятелките на футболистите или чиновници. Той се занимава с разнообразни обществени действия.

" Този план обгръща освен младото потомство, само че и възрастните, които дават добър образец, показвайки своите познания и умения, с които подкрепят развиването на децата и да им дават насоки за рационализиране ", допълват от " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР