Десетки протестиращи срещу COVID-ваксините и ограничителните мерки излязоха на протест

...
Десетки протестиращи срещу COVID-ваксините и ограничителните мерки излязоха на протест
Коментари Харесай

Протести в София срещу ваксините и дезинфектантите с хлор

Десетки протестиращи против COVID-ваксините и ограничаващите ограничения излязоха на митинг в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Ако някой има предпочитание, дано си сложи ваксина, само че да не бъде задължаван от институциите под една или друга форма “, приканиха те в парковото пространство на НДК.

Според протестиращите напълно скоро ще се стигне до действително разделяне на имунизирани и неимунизирани жители в обществото, а рестриктивните мерки за хората, които не са си сложили нито една игла, е дискриминация. 

 Ваксините против COVID-19 към момента са в пробна фаза, което прави имунизираните участници в подозрителен теоретичен опит, упорстват още протестиращи.

Те се оповестиха и против потреблението на дезинфекциращи препарати на хлорна основа в българските учебни заведения. Това е химическа война против нашите деца, считат още хората на площада, настоявайки за разчистване в класните стаи да бъде употребен само алкохол. Протестиращите прикани още здравните управляващи да премисля някои от ограничаващите ограничения, чийто режим да облекчат фрапантно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР