Десетки, дори стотици от тези така наречени пешеходци хвърлят предмети

...
Десетки, дори стотици от тези така наречени пешеходци хвърлят предмети
Коментари Харесай

Смъртоносна Опасност! Мигранти Атакуват Български Камиони Край Кале Като Нинджи! Ето Видео!

Десетки, даже стотици от тези по този начин наречени „ пешеходци ” хвърлят предмети по пътното платно на автомагистралата, а щом камионите забавят ход, се пробват да се качат. „ Всичко, което ние желаеме, е да изкарваме почтено парите си, да си вършим работата. А управляващите наподобява не желаят да чуят за нашите проблеми. И очевидно ще е по този начин, до момента в който някой не загуби живота си тук ”, разяснява Дейвид Ниймън, водач на камион от Франция. Колкото до българския водач – той се разминава на косъм. Френските медии описват, че се опитал да премине през укрепление, издигната от 50 мигранти на автомагистралата. При минаването камионът се запалил. Той съумял да излезе от горящия камион и се разминал с лека рана на челото, осведоми Нова телевизия.

„ Страшно е. Препречват ти пътя, хвърлят палета, ти като видиш палето, няма по какъв начин да минеш със 100 км./ч с камиона, тъй като чупиш целия камион, изпод всичко става мармалад! И спираш. А те стартират и се качват откъдето намерят – като нинджи ”, декларира Таню Видев, интернационален водач. Най-страшно е през нощта, описват българските водачи. Не се усещат предпазени даже и на платените паркинги, където в един от камионите проникват мигранти, до момента в който водачът спи.

„ Куриозът е, че френският служител на реда откри трима, а след това британският откри още 6. Самият френски служител на реда не може да ги откри, по какъв начин да ги намерим ние?!? ”, пита Красимир Сираков, притежател на компания за интернационалните транспорти. И водачът, и компанията отнасят санкция - от няколко хиляди паунда. „ Ние ги разбираме човешки, само че би трябвало ли ние да плащаме някакви световни проблеми, това, че те не могат да живеят обикновено в личните си страни? ”, пита още Сираков. В Кале до неотдавна се намираше един от най-известните мигрантски лагери, именуван Джунглата. Другото невралгично място е границата сред Сърбия и Хърватия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР