Десетият по ред "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" застана

...
Десетият по ред "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" застана
Коментари Харесай

Бързи и яростни 10 измести Цар Лъв

Десетият по ред "Бързи и гневни: Хобс и Шоу " застана на първа позиция измежду най-гледаните филми у нас след премиерния си уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята, която продължава тази от осмия филм, с познатите към този момент герои - сътрудникът Люк Хобс и някогашният боен и наемник Декард Шоу, е гледана в тримерен формат от към този момент 45 748 фенове и има 537 937 лв. доходи за първите три дни у нас.

На второ място е двуседмичният отличник по зрителски интерес - "Цар Лъв ". Осъвремененият като анимация типичен роман за младия лъв, който подхваща пътешестване към царството, което му се поставя, само че е завладяно от чичо му, е гледан към този момент от 190 830 фенове и има доходи от 1 950 363 лв..

Трето място е за анимацията "Спайдър-мен: Далече от вкъщи ", която е към този момент пет седмици на екраните у нас. Случващото се с Питър, който отпътува на екскурзия с другари в Европа, където отново би трябвало да прояви своите качества, е гледано от 67 630 фенове и има 739 297 лв. от билетите им.

Четвърта позиция е за екшъна "Анна " на Люк Бесон. Разказът за това, което се крие под облика на манекенката Анна Полятова, сниман във Франция, Сърбия и Италия, е към този момент три седмици на екраните и за това време са го гледали 13 742 фенове и има 1 22 839 лв. доходи.

Пета позиция е за основания по претекстове от "Приказките от 1001 нощ " "Аладин ". Преразказът на анимацията от 1992 година, само че към този момент в игрален вид с цветова приказност и музика, е гледан от 151 656 фенове и има 1 576 209 лв. доходи за близо четири месеца на екраните у нас.

Шесто място в топ 10 е за анимацията "Сами у дома 2 ". Приключенията на териера Макс, прочут от първия филм от 2016 година, само че този път към този момент с увеличено семейство от едно бебе към двамата си стопани, конфликтът му с Рустър и помощта на Снежко и Гиджет за спасяването на циркови тигри, са от два месеца на екраните у нас и за това време са гледани от 85 285 фенове и имат 814 422 лв. доходи.

Седма позиция е за "Играта на играчките: Пътешествието ". Четвъртият подред филм за Уди и Бъз Светлинна година, в който се намесва и Виличко, както и изгубената другарка на Уди - Бо Пийп, е към този момент месец и половина на екраните у нас и е гледан от 33 014 фенове и има 302 716 лв. доходи.

Осмо място е за трилъра "Анабел 3 ", продължение на протичащото се в "Заклинанието ". Какво се случва със затворената в специфична стая едноименна демонична кукла са гледали 33 325 фенове и регистрира 287 510 лв. доходи от билетите им за шест седмици у нас.

На девето място е продължението на едноименната трилогия - "Мъже в черно: Глобална опасност ". Работата на сътрудниците О, М и Х, с нови имигранти-извънземни бежанци и със старите познайници - извънземни същества, е гледана от 36 115 фенове и има 403 683 лв. от билетите им за съвсем два месеца на екраните у нас.

Комедията "А нека, но едва ли " е на десето място. Филмът със Сет Роугън и Шарлийз Терон за публицист и кандидат-президентка на Съединени американски щати, чиято връзка е почнала от детството им, е гледан към този момент от 16 026 фенове и има 148 787 лв. доходи за седем седмици у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР