Попитан дали ПП и ДБ ще останат заедно, депутатът от

...
Попитан дали ПП и ДБ ще останат заедно, депутатът от
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Предстои вътрешен разговор за това дали ПП и ДБ ще останат заедно

Попитан дали Политическа партия и Демократична България ще останат дружно, депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Мартин Димитров отговори в предаването " Говори в този момент ":

" Ние би трябвало да проведем един почтен вътрешен диалог по въпросите, които хората сложиха, по въпросите, които тези 300 000 наши гласоподаватели, отдръпвайки се, желаеха от нас. Този диалог ще бъде възстановителен и ще ни покаже по-добрият път оттук насетне. "

" Това е седмият мандат, който Бойко Борисов получава последните 4 години. Той е опропастил предходните шест, плюс е свалил две държавни управления ", счита Димитров.

Според него държавното управление на Денков е паднало, тъй като ПП-ДБ са сложили на масата тематиката за регулаторите.

" ГЕРБ и Движение за права и свободи ще създадат всичко допустимо, с цел да не изтърван властта ", сподели още депутатът от ПП-ДБ.

" Христо Иванов взе най-моралната позиция след тези избори - пое отговорност, подаде оставка и от лидерския пост на " Да, България " и напусна Народното събрание. Има вътрешни проблеми, които би трябвало да бъдат решавани и би трябвало да бъдат сложени и той това прави сега. Например завоят надясно, който той разгласи не беше изработен до край, а от това има потребност България. Само десните политики ще изведат България на по-високо равнище ", безапелационен е Димитров.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР