Десетилетия съкращения направиха Обединеното кралство все по-уязвимо към заплахите, породени

...
Десетилетия съкращения направиха Обединеното кралство все по-уязвимо към заплахите, породени
Коментари Харесай

Градовете в Обединеното кралство са изложени на риск от опустошителни атаки с ракети и безпилотни летателни апарати, тъй като военни експерти издават ужасно предупреждение

Десетилетия съкращения направиха Обединеното кралство все по-уязвимо към заканите, подбудени от ракети и дронове, предизвестиха специалисти.

Военни източници и ветерани от Студената война считат, че ограниченията за икономисване на разноски са подкопали в миналото въздушната защита на Обединеното кралство от международна класа, което е предиздвикало началниците да проучат благоприятни условия за отбрана на сериозната национална инфраструктура. Електроцентрали, военни бази и държавни здания са изложени на риск от типа удари с съветски крилати и балистични ракети, които опустошиха Украйна.

Всеки проект за защита обаче ще коства на английския поданик милиарди лири. Това евентуално ще изисква в допълнение нарастване на разноските за защита оттатък 2,5-процентното нарастване на националния приход, което министър-председателят неотдавна разгласи.

„ Може ли Обединеното кралство да пази градовете си от небето, в случай че имаше бараж от ракети? Не “, сподели неизвестен почитан източник от защитата пред Sky Ne...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР