Десет са задържаните до момента в рамките на специализираната полицейска

...
Десет са задържаните до момента в рамките на специализираната полицейска
Коментари Харесай

Спецакция: Десет души са задържани в Бургас

Десет са арестуваните досега в границите на профилираната полицейска интервенция, почнала рано тази заран на територията на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Срещу шестима от тях са повдигнати обвинявания за обири, владеене на високорискови наркотични субстанции и наркоразпространение, заяви представителят на полицията Цветелина Рандева.

Операцията стартира в бургаския кв. " Победа ", където бяха тествани голям брой адреси и търговски обекти. През последните три месеца са обезвредени общо четири групи, причинители на крупни обири на пари и скъпи движимости от частни домове, ситуирани по Южното Черноморие, посочиха по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи. 

" Проверяват се голям брой адреси и търговски обекти, за които имаме информация, че са свързани с незаконна активност. Има построени краткотрайни контролно-пропускателни пунктове към Бургас, на които се ревизират излизащите и влизащите в града коли ", разгласи пред публицисти началникът на отдел “Охранителна полиция ” към ОДМВР Марин Димитров. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР